Had je mij vroeger gezegd dat ik ooit een kookboek zou uitbrengen dan had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Beroemd modeontwerpster…misschien, tot ik tijdens de Open dag erachter kwam dat ik niet alleen moest kunnen ontwerpen maar het ook zelf in elkaar moest naaien. De droom van dierenverzorgster in de dierentuin werd ook zwaar verstoord nadat ik een dagje mee liep en de bergen olifantenpoep zag die je moest opruimen. En om eerlijk te zijn, weet ik nu nog steeds niet wat ik later wil worden. Wel dat ik van eten hou!

Het idee voor dit boek is dan ook spontaan ontstaan. Toen ik begin vorig jaar een bezoekje kreeg van een coach, die inmiddels nu een hele lieve vriendin is geworden, om te kijken hoe ik mijn eventbedrijfje weer een beetje leven in kon blazen, kwamen aan de praat over het leven met een klein budget. En toen ze een hap nam van de dadelcake die ik had gemaakt, vroeg ze mij het recept en maakte terloops een opmerking dat ik hier meer mee moest gaan doen. Na ons gesprek ging ik ‘s avonds nog een wandeling maken, en net daarvoor opende ik een dm op Instagram met de vraag: hoe doe je dat toch? Van zo weinig geld toch gezond eten? En tja… tijdens die wandeling viel het kwartje. Waarom niet gewoon mijn “geheim” op schrijven.

En dan opeens, valt alles op zijn plek. Kom je dankzij een verjaardagscadeau van een vriendinnetje in contact met een uitgeefster die enthousiast is en wordt het “voor de lol en het houdt me van de straat” opeens serieus. Dat er zoveel bij het maken van een boek komt kijken wist ik niet. En ja, het is niet even zomaar een boekje schrijven, maar nu het bijna zo ver is, kan ik niet wachten om het eindresultaat met jullie te delen. In november is mijn boek verkrijgbaar. MAAR…je kunt hem dus al gewoon bestellen vanaf vandaag. Klik hier om de dummie te bewonderen en….als je hem in de pre-sale koopt betaal je geen verzendkosten en krijg je er, als je ‘m in de maand september koopt, een lekkere verrassing bij als we je het boek toesturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *