Review Inge’s Goudsbloesemzalf en lippenbalsem

Als bedrijven mij producten sturen om uit te proberen vindt ik dat al bijzonder, maar als volgers dat doen met producten die ze zelf gemaakt hebben vindt ik dat extra bijzonder. Zo stuurde Inge (IG: glutenvrije_inge) mij een maandje geleden haar zelfgemaakte goudsbloesemzalf en lippenbalsem gemaakt van Sheaboter en amandelolie.

Het grappige was, dat toen ik het binnenkreeg, ik al een paar dagen een plekje op m’n arm had wat rood & ruw was en een beetje jeukte. Ik testte gelijk de Goudbloesemzalf er op uit en de jeuk was gelijk weg en niet veel later was ook het rode en ruwe weg. Nu gebruik ik regelmatig (als m’n Bio Oil op is) de goudsbloesemzalf op m’n littekens waardoor ze soepel blijven en ook als ruwe plekjes heb of wondjes dan smeer ik er de goudsbloesemzalf op voor verlichting. Het is echt een beetje een wondermiddeltje en dat op basis van alleen maar natuurlijke producten.

De lippenbalsem doe ik vaak s’avonds voor het slapen gaan op en ik sta dan op met heerlijke zachte lippen. Very kisseable…en ja, dat is inmmiddels ook getest ;)!!! Nu het kouder wordt is deze lippenbalsem helemaal fijn.

Inmiddels zijn beide ook als stick te krijgen en is er ook een lippenbalsem met cacaoboter (yum..ik denk dat ik dan alleen nog maar m’n lippen blijf likken). Wil je iets meer weten over de producten, neem contact op met Inge via haar Instagram of via mail: info@glutenvrij-Inge.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *