Smoothiechef review

Nu heb ik zelf ‘s ochtends alle tijd om fruit & groente te snijden en zelf een smoothie te maken, en heel erg “on a budget” is het ook niet… Maar eerlijk is eerlijk, als je elke ochtend staat te stressen om op tijd op je werk te komen of je kinderen naar school te brengen en je hebt iets meer dan mij te besteden, dan zijn deze kant & klare smoothies van de Smoothiechef wel verdomd handig!

Smoothiechef stuurde mij 4 smoothiepacks om te testen, wat perfect uitkwam na de feestdagen en als goede start van dit jaar:

Cherry up
Deze smoothie bevat kersen, perzik, bieten, dadel en in een apart zakje goji bessen. Om heel eerlijk te zijn was dit mijn minst favoriet. Het aardse van de bieten is zo overheersend dat je de rest van de ingrediënten niet echt goed proeft. Maar het was wel gelijk een heel gezond begin, en perfect voor een workout in de sportschool.

Green Powerhouse
De naam zegt het al, een lekkere groene smoothie met boerenkool, peterselie, avocado en ananas. Ik ben blij met de toevoeging van de ananas omdat ik toch meer een “team zoet” ben in de ochtend en dit maakt het gelukkig net iets minder hartig. De avocado maakt ‘m lekker romig.

Berry Orange Energy
Een lekkere energy boost met blauwe bessen, mandarijn, avocado, havermout en hennep zaad. Dit is meer mijn ding en de havermout maakt dat ie lekker vult.

Appelflap (tot 31 januari te bestellen)
I saved the best for last…hier had ik echt zo’n zin in. En gelukkig stelt ie niet teleur. De smoothie bevat appel, banaan, havermout, gojibessen, chiazaad en kaneel. Echt zo’n heerlijke winterse smaak, waar ik dus ‘s ochtends heel gelukkig van wordt.

Handig: alle droge ingrediënten zijn toegevoegd in een apart zakje wat aan het smoothiepack is bevestigd. De smoothies maak je heel makkelijk door wat in de smoothiepack (en eventueel los zakje) zit in de blender te gooien met 250 ml vloeistof naar keuze. Ik gebruikte havermelk. Op de site kun je de smoothiepacks met of zonder drank naar keuze bestellen.

De smoothiepacks zijn, met een minimale afname van 7 packs, te bestellen voor €2,50 per pack (exclusief drank naar keuze) en voor €0,50 per pack kun je er ook proteïne poeder bij bestellen voor de sporters onder ons. Zoals ik al zei, niet echt “on a budget”, maarrrrr…ik heb goed nieuws. Met de code fabandfitonabudget krijg je 10% korting op je bestelling. En voor elk besteedde euro krijg je healthpoints die je weer om kan zetten in korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *