Highlights of 2018

Okay ik kan niet anders zeggen dan wooow wat was 2018 een geweldig jaar. Aan de ene kant voelt het alsof het voorbij gevlogen is maar terwijl ik aan het bedenken ben wat de highlights van dit jaar waren, voelen sommige dingen ook weer heel lang geleden. Er is ook zoveel leuks gebeurd dit jaar, wat geweldig is maar soms ook het gevoel gaf dat het allemaal een beetje te goed ging en dat er vast iets vreselijks te wachten stond. Ben ik de enige met dit gevoel? Gelukkig heb ik lieve vriendinnetjes die zeggen…na al die jaren heb je dit gewoon verdient dus geniet ervan. Dus dat doe ik dan maar en ondanks het moeilijk wordt om te overtreffen hoop ik dat 2019 net zo geweldig wordt.

Dus hierbij de leukste dingen van 2018:

Het herstel van m’n operaties: hoewel de operaties eind 2017 waren, was het herstel en het resultaat pas echt goed zichtbaar in 2018. En ondanks dat ik best bang ben geweest voor het eindresultaat, had ik nooit kunnen dromen wat het voor m’n zelfvertrouwen heeft gedaan.

Balans vinden: en door dat zelfvertrouwen lukte het ook eindelijk om balans te vinden in m’n eetgedrag met als bijkomend side effect dat ik ook aardig wat ben afgevallen en eindelijk happy voel met m’n lijf. Nu is er de afgelopen maand wel weer wat bij gekomen maar ik weet nu precies wat ik moet doen om dat er weer op een gezonde manier eraf te krijgen.

Inspiratie: voor diegene die mij al langer volgen, weten misschien dat ik m’n eventplanning & ondersteuning bedrijf ben gestart met dank aan de Bart de Graaff foundation. Nu is dat al jaren geleden, dus toen de nieuwe coach een mailtje stuurde wie er graag een gesprek met haar wou dacht ik niet dat het voor mij ook zou gelden. M’n bedrijfje liep/loopt niet zo lekker en ik mailde haar dat. Zonder enige aarzeling zei ze…ik kom bij je langs. Niet alleen kreeg ik onwijs veel nieuwe energie van haar maar kreeg ik ook inspiratie voor een nieuw project, waar ik hopelijk in 2019 meer over kan vertellen. Dat die ene ontmoeting zoveel impact zou hebben had ik nooit verwacht, maar hierbij..mocht je dit lezen, thanks Dolores!

Cateringwerk: en door haar besloot ik ook weer contact op te nemen met een werkgever van 20 jaar geleden. Vroeger werkte ik backstage voor concerten en toen ik financieel een dieptepunt bereikte ging ik nadenken wat ik nou echt het leukst vond. En dus belde ik hem en geloof het of niet, maar hij wist dus nog wie ik was en nam me gelijk in dienst. Nu klinkt het werk heel glamorous, maar geloof me, dat is het niet. Het is voornamelijk afwassen, opruimen, food preppen en ik heb vaak het geluk dat ik ook nog echt aan de slag mag in de keuken. Maar dit vindt ik dus echt heeeel erg leuk, ja het is geen baan waar je veel status mee krijgt of geld verdient, maar dat maakt me niet uit. Daarnaast is het perfect te combineren met m’n chronische vermoeidheid want na 2 of 3 dagen hard werken krijg ik genoeg tijd om bij te komen de dagen erna. En dan heb ik het nog niet eens over alle perks gehad, eerste rij plekken bij de beste concerten (o.a. Beyonce & Jay-Z, Ed Sheeran, Justin Timberlake, U2) waar ik normaal geen geld voor zou hebben en dan al het eten wat we mee mogen nemen na elke show. M’n diepvries is dit jaar gevuld geweest met de lekkerste dingen zoals bijvoorbeeld eend en biefstuk. En 1 van de leukste highlights was toch wel dat Jessica Biel naar mij toe kwam om mij persoonlijk te bedanken. Nu ben ik niet snel starstruck, maar voor haar heb ik toch wel heel veel respect na het zien van de Sinner. Voor diegene die deze serie nog niet hebben gekeken…hele grote aanrader!

Opdrachten: En dit jaar had ik ook weer wat superleuke opdrachten voor mijn eigen bedrijf, o.a. bij de Havendagen in Rotterdam voor Summerlabb.

Leuk nieuws: nog een highlight was toen m’n lieve vriendinnetje vertelde dat ze zwanger was en terwijl ik dit typ elk moment kan bevallen. We kennen elkaar al 20 jaar, zijn roommates geweest in Amerika en is 1 van m’n liefste vriendinnetjes. Dus ja ik gunde haar dit zo! En stiekem vindt ik mezelf ook wel een klein beetje tante worden! 🙂

40 worden: best thing ever!!! Okay, het plan was om het op Hawaii te vieren maar achteraf was dit, samen met m’n liefste vriendinnetjes (1 die speciaal tot 0.00 uur bleef om mij te feliciteren, 1 via Facetime en 1 die met me meeging naar het restaurant waar ik zo graag heen wou) eigenlijk nog wel veel leuker. En natuurlijk was er de fab @ 40 challenge. En na m’n verjaardag volgde zoveel geweldige dingen dat ik bijna begin te denken dat 40 toch wel iets meer is dan alleen een nummertje. Ik voel me zelfverzekerder, heb meer schijt aan dingen en geniet zoveel meer…yep 40 is zoooo fab! 😉

Fotoshoot: ik had de afsluiting van de fab @ 40 challenge zelf niet beter kunnen bedenken. Want heel onverwachts werd ik gevraagd als ambassadeur voor Dirty Dish. Normaal sturen bedrijven wat producten op, maar dat vond Kelly, de geweldigste business babe, te saai. Dus werden we uitgenodigd voor een fotoshoot. Normaal zou ik dat nooit hebben gedurfd maar nu dacht ik, fuck it…ik doe het gewoon. En oh wat ben ik blij met het eindresultaat. De foto’s zijn zo geweldig geworden. Love them!!! Thanks, Kelly!!!

Meeting Rens Kroes: ja het heeft 5 boeken geduurd, maar eindelijk mocht ik haar ontmoeten en ja, ze is echt zo leuk! En boek 5 is ook echt een aanrader!!!

All you need is love: weken waren we er mee bezig…mijn lieve vriendinnetje die in Curacao woont zou rond de kerst naar Nederland komen. Alleen…niemand wist dit! We hadden bedacht dat ik a la Robert Ten Brink haar op zou halen op Schiphol en dan naar het werk van haar moeder zouden rijden (alle collega’s zaten in het complot). En als ik nog niet in kerstmood was, was dit toch wel het ultieme kerstgevoel. Haar moeder dacht dat ze een meeting zou hebben, ze kwam de kamer in en zag mij (maar herkende me niet “maar je bent ook zoveel afgevallen”…thanks!!!) en dacht wat is dit…tot ik een stap naar voren deed en ze haar dochter zag. Die ogen, ik vergeet die blik nooit meer…mooiste kerstcadeau waar ik ooit aan mee heb mogen werken!

Samenwerkingen: dit jaar heb ik zoveel geweldige samenwerkingen gehad met o.a. Albert Heijn, Dirty Dish, Jouw box, Kroon op het werk, Juice Junkies en zoveel andere leuke merken. Ik ben nog steeds verrast als bedrijven mij iets toesturen en vindt het echt bijzonder dat dit allemaal komt door een Instagram accountje! Maar keep it coming want dat maakt het budget life soms net iets leuker ;)!

Events: ook werd ik dit jaar uitgenodigd voor hele leuke events, met als hoogtepunt toch wel de Foodbloggerstour door Tilburg en…één van het geweldigste lunch event ever voor Brabant Celebrates Food. Beide op uitnodiging van Anne en daarvoor weet ik eigenlijk nog steeds waaraan ik het verdient heb, maar dankjewel, meis! : ) Ik hoop dat ik een keer iets voor je terug kan doen!

Volgers: dit jaar ging ik over de 10.000 en daar kan ik soms echt verbaasd over zijn. Maar elke volger die erbij komt, iedere reactie of like blijf ik nog steeds super bijzonder vinden. Ik vraag me nog steeds af waarom jullie mij volgen (serieus…laat het vooral weten in een reactie) maar vindt het wel superleuk. Het liefst zou ik jullie allemaal tegelijkertijd een keertje uitnodigen voor een etentje maar dat past niet in m’n appartementje en waarschijnlijk ook niet binnen m’n budget. Maar hoop sommige van jullie in het nieuwe jaar zeker een keer live te ontmoeten! En hierbij ook een heel grote DANKJEWEL, want dankzij jullie zijn er veel hele leuke dingen op m’n pad gekomen, doe ik wat ik het liefst doe, het delen van m’n leven en eten en jullie lieve reacties kunnen soms echt m’n dag een stuk leuker maken.

Have a fab & fit 2019!

English version:

Okay there are no other words for 2019 but wooow, what an amazing year. Somehow it feels like it flew by so quick but when thinking about the highlights, so things feel ages ago. So many great things happened this year, which is amazing but also scares the crap out of me as it felt like things were going to good, something bad was just waiting to happen. I’m i the only one feeling like this? But luckly i have sweet friends who tell me i deserve it after all those years and i should enjoy it. So i do and eventhough it will be hard to top, i hope 2019 will be just as amazing.

So hereby my highlights of 2018:

The recovery of my surgeries: eventhough the surgeriew were at the end of 2017, the recovery and result were best visible in 2018. And yes i was scared for the endresult, so i could have never dreamed that i would do so much for my self confidence.

Finding balance: and because of that self confidence i finally found a balance when it came to eating with a nice side effect, losing a bunch of weight and finally feeling happy with my body. I gained a bit back this month, but now i know exactly how to lose it in a healthy way.

Inspiration: for those who have been following me a bit longer you might know that i started my eventplanning & support company thanks to the Bart de Graaff foundation. This is however years ago, so when the new coach sent a mail asking who wanted to meet her, i didn’t think it would apply for me. My company wasn’t/isn’t doing that well and i told her about it. Without any hesitation she said…i’m coming to visit you. Not only did she gave me a bunch of new energy but also inspiration for a new project, which i hope to be able to tell you more about this year. That this one meeting would have such an impact i could have never imagine, but if you read this, thanks Dolores!

Catering job: and because of her i also decided to contact a boss i worked for 20 years ago. I used to work backstage for concerts and when i was at my financial low i started to think what i loved doing best. So i called him and believe it or not, but he knew who i was and hired me straight away. Now the job might sound glamorous, but believe me, it isn’t. It’s mainly washing dishes, cleaning, food prepping and i ussually have the luck to help in the kitchen with cooking. But i love it, and yes, it’s not a job that gives you status or make a lot of money with, but i don’t care. And it’s a perfect fit with my chronical fatigue, as after working 2 or 3 long days, i get enough time to recover the days after. And than i haven’t told you about the perks yet, like front row tickets to the best concerts ( a.o. Beyonce & Jay-Z, Ed Sheeran, Justin Timberlake, U2) which i normally can’t afford to go to and all the food we get to take home. My freezer has been filled with the most delicious things like duck and steak. And one of my favorite highlights was when Jessica Biel came over to thank me personally. I’m not quickly starstruck but i have so much respect for her after seeing the Sinner. For those who haven’t seen it yet…you should!

Jobs: and this year i had some super fun jobs for my own company, like the harbour days in Rotterdam for Summerlabb.

Fun news another highlight was when my sweet friend told me she was pregnant and is due any day now (while i’m writing this). We have known each other 20 years, been roommates in America is one of my favorite friends. So ya, i was so happy for her! And i get to be sort of aunt again 🙂

turning 40 best thing ever!!! Okay, the plan was to celebrate this in Hawaii but maybe this was even better, celebrating it with my favorite girls (1 who stays especially till 0.00 hour to congratulate me, 1 facetimed me and the other went to restaurant which i really wanted to go to). And ofcourse there was the fab @ 40 challenge. And after my birthday so many amazing things happened that i start to think 40 might be more than just a number. I have more self confidence, start giving less fucks (excuse my french) and enjoy life so much more…yep 40 is soooo fab! 😉

Photoshoot: i couldn’t have thought of a better way to end the fab @ 40 challenge myself. As i was completely surprised when i got asked to become ambassador of Dirty Dish. Normally companies sent you their products, but Kelly, the most amazing business babe, thought that was too boring. So i was invited for a photoshoot. Normally i would have never dared but now i thought, fuck it…i’m just gonna do it. And oh, i’m so happy with the end result. The photo’s turned out amazing. Love them!!! Thanks, Kelly!!!

Meeting Rens Kroes: Yep it took 5 books, but finally i got to meet her, and yep, she is really so cute. And her book 5 is definetly a musthave!!!

All you need is love: we planned it for weeks…my sweet friend from Curacao would come home for christmas. Except…nobody knew! We thought it would be fun that i would pick her up from the airport like a popular tv show called all you need is love and drive her to her mum’s work. (all her collegues were in it too). And i wasn’t in the christmas mood yet, this gave the ultimate christmas feeling. Her mum thought she was having a meeting, she came into the room and saw me (but didn’t recognize me as i lost so much weight..thanks!!) and thought, what is this…until i stepped forward and she saw her daughter. Those eyes, i will never forget the look on her face again…best christmas present i was allowed to be part of!

Collabs: i had so many amazing collabs this year with a.o. Albert Heijn, Dirty Dish, Jouw box, Kroon op het werk, Juice Junkies and so many other fun brands. I’m still surprised when a company contacts me or sents me stuff and think it’s so special as it’s just because my little IG account! But keep it coming as is makes my budget life just a little more fun ;)!

Events: i also got invited for so many fun events, with as highlights the Foodbloggerstour through Tilburg and …one of the most amazing lunch events ever for Brabant Celebrates Food. Both by invitation of Anne and i still don’t know what i did to deserve it, but thank you, girl! 🙂 And i hope i can return the favor some day!

Follower: this year i went over the 10.000 follower and i can still be surprised about that. But every new follower, every reaction or like it still feels super special. I ask myself many times why you follow me (seriously…let me know in a reaction if you like) but i love itso much. I would love to invite you all over to my appartment for dinner but i don’t think it will fit in my appartment or in my budget. But i hope to meet some of you in the new year! So hereby a big THANK YOU, as because of you so many great things have happened, i can do what i like most, sharing my life and food and your sweet reactions can really cheer up my day.

Have a fab & fit 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *