JouwBox review

Wat ik vroeger, toen ik in loondienst was, het leukste vond rond kerst, waren de kerstpakketten van mijn werk. Ook al zat het vaak vol met dingen die ik niet zo snel zelf zou kopen, het uitpakken en de verrassing mis ik, nu ik voor mezelf werk, toch best wel een beetje.

Gelukkig krijg je als foodblogger regelmatig verrassingpakketjes via de post, dus komt het met “kerstpakketgevoel” toch nog een beetje goed. Plus tegenwoordig kan je jezelf ook gewoon elk kwartaal laten verrassen met een leuke box met producten die wel gewoon heel erg handig en leuk zijn. Zo kreeg ik van het weekend JouwBox, een doos gevuld met 10 producten die voldoen aan de eisen van Ralph Moorman. Nu had ik de naam Ralph Moorman al regelmatig voorbij zien komen op Instagram en weet ik wel een beetje wat hij doet. Maar voor diegene die dat niet weten, Ralph Moorman is voedingsdeskundige en schreef het boek De Hormoon factor. En hij vult elk kwartaal een Jouwbox met 10 van zijn favorieten…en die zijn fijn, heel fijn! Het was echt een feestje om deze box te mogen unboxen. Voor diegene die dat hebben gemist op mijn Instagram Stories, volgt hieronder nog een uitgebreidere versie hiervan in volgorde van mijn favorieten.

Visolie van Mattisson
Van alle supplementen die ik gebruik of gebruikt heb, merk ik nooit echt een verschil. Behalve bij visolie. Zodra ik dit een tijdje niet gebruik wordt m’n haar doffer en breken m’n nagels sneller en is dus ook 1 van de weinige supplementen die ik netjes elke ochtend slik. Helaas was m’n potje al een tijd op, dus je snapt vast hoe blij verrast ik was deze in m’n Jouwbox te vinden.

Royal Green kokosolie
Kokosolie is ook een product wat ik standaard in huis heb. Hoe toevallig was het dat ik de dag ervoor net het laatste restje had op gemaakt. Royal Green is, naast homemade van een vriend, echt een favoriet, dus wat dat betreft hebben Ralph en ik wel een beetje dezelfde smaak.

Jack Fruit van Upton’s Naturals
Okay, nog geen favoriet, maar wat niet is kan nog komen. Ik zie dit zo vaak voorbij komen op Instagram en ben ondertussen super nieuwsgierig. Ik had het hier nog nergens in de buurt in de supermarkt zien liggen, dus dat het nu in de box zit ben ik echt heel blij mee. Binnenkort maar eens een lekker receptje mee bedenken. Oh voor diegene die denkt…wat is dat?!!? Jack Fruit is grote vrucht die veelal voorkomt in India en Aziatische landen. Het vruchtvlees van de jonge vrucht heeft een soort vleesachtige structuur en absorbeert veel smaak. Ideaal dus als vleesvervanger te gebruiken voor vegetarische of vegan gerechten.

Beautyproducten
Behalve eten zit er in JouwBox ook heerlijke beauty producten die goed zijn voor je huid en in dit geval ook je tanden. De box bevat Blue M tandpasta (en een tandenborstel) en alleen al de verpakking is een plaatje voor in je badkamer. Daarnaast is deze tandpasta fluoridevrij en bevat het actieve zuurstof. Ook zit er een heerlijk mudmasker van Mudmasky in de box speciaal om je gezicht in de ochtend een boost te geven. Wie wil dat nou niet, vooral omdat het masker al binnen 30 seconde door je huid wordt opgenomen. Makkelijk dus om op te smeren tijdens het tanden poetsen (met de Blue M tandpasta natuurlijk ;)!!!). Een ander product waar ik, vooral als net-40-jarige superblij van werd is de age protect eye balm van Piroche cosmetiques. Tja, moet er toch een keertje mee beginnen toch? Net als de anti aging olie van Squalan waar een leuke travelsize versie van in de box zit.

Bite & smile lemon ginger snacks
De laatste tijd gaat het weer een beetje fout op het gebied van snoepen, dus blij om deze bites in huis te hebben om een iets minder slechte keuze te maken tijdens een snack attack. Meestal ben ik niet zo van zulke snacks, maar ik werd blij verrast door de smaak van deze lemon ginger bites. Nu ben ik stiekem ook heel erg benieuwd geworden naar de andere variant met Matcha Moconut.

Kinderthee van Betterfoods Tee-Fee
Leuk hoor, kinderthee, maar ik drink het lekker zelf op ;)! Maar inderdaad ook erg geschikt voor kids, want er hoeft geen suiker meer bij. De thee is lekker zoet van zichzelf omdat er steviablad in verwerkt is. Ik moest zelf eerst even wennen, vooral omdat ik sowieso al nooit suiker gebruik maar gelukkig proef je al snel het kruidige van de venkel.

Baby hair & body wash van Bee Honest Cosmetics
Bij gebrek aan baby kan ik hier niet heel veel over zeggen nog. Behalve dan dat ik een Mum-to-be hier binnenkort maar eens blij mee ga maken ;)!

Met het kerstpakket gevoel is het met deze box wel goed gekomen en dit keer zijn het, op de baby hair en body wash na, producten die ik ook echt heel graag gebruik, tot tegenstelling van die pot ragout die de meeste werkgevers vroeger in je pakket stopte :). En het enige product waar ik niks mee kan, maakt een leuk cadeautje voor een zwangere vriendin, dus dat komt ook heel goed terecht. En voor deze girl on a budget is het ook wel heel fijn te weten dat de totale waarde van de box 120 euro is, maar dat je ’em dus koopt voor maar 39 euro inclusief verzendkosten. Ook benieuwd naar deze leuke box om jezelf mee te verwennen of iemand anders mee te verrassen, ga naar www.jouwbox.nl voor meer informatie. Oh en begin november komt er weer een nieuwe box, zodat je zelf ook dat kerstpakket gevoel kan beleven…want heb de verrassing van deze box natuurlijk wel een beetje verpest in deze review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *