Kickstart 10-daagse en review Allerhande Box

De nieuwste challenge van Albert Heijn kwam deze maand wel heel goed uit. Niet alleen omdat ik na de feestdagen wel weer even terug naar “normaal” eten wil en dus wel even een kickstart kon gebruiken. Maar ook omdat we de Allerhande Box mogen uitproberen. En dat is wel heel fijn, want behalve dat ik even inspiratieloos ben de laatste weken, mag ik ook nog niet zwaar tillen (klik hier waarom niet) dus dat er dan een bezorger van de Appie boodschappen komt brengen en deze ook 2 hoog de trap op sjouwt komt supergoed uit.

In de box zitten 3 maaltijden voor 2 personen en deze week krijg je er ook een boekje bij met fijne tips, inspiratie, recepten om mee te doen met de Kickstart 10-daagse. Nu zal ik niet alle recepten uitproberen, maar natuurlijk wel die in de box zitten. Waarmee ik gisteren al ben begonnen met een heerlijke couscous met groente en kruidenricotta.

En deze stond zo op tafel. Met alle ingrediënten zo bij de hand en een recept is dit echt easy peasy te maken en zet je het binnen 30 minuten op tafel. En dat is wat deze box dan ook zo makkelijk maakt. Normaal ben ik niet zo van kant & klaar en hebben boxen zoals bijvoorbeeld de Freshbox me ook nooit echt aangesproken. Dit vooral ook omdat je aan een abonnement vast zit. Deze box kun je gewoon los bestellen zonder ergens aan vast te zitten en je kan kiezen uit drie verrassende gerechten voor 2 of 4 personen. Prijs voor 2 personen is € 37,50. Nu ben ik alleen maar met zoveel heerlijke verse ingrediënten kan ik de rest van de week nog genoeg lekkers maken, dus dat komt goed uit, want hopelijk komt m’n inspiratie dan ook weer terug.

Benieuwd naar de andere twee gerechten dan moet je mijn Instagram in de gaten houden. Voor vanavond staat er een heerlijk kipgerecht op het menu en morgen pasta. En vanochtend heb ik een heerlijk kickstart ontbijtje gemaakt uit het boekje. Overigens stonden er nog meer lekkere dingen in dus ga ik voor volgende week eens kijken wat ik dan op het menu zet.

Benieuwd naar de Kickstart 10-daagse, kijk dan op de site van Albert Heijn (of klik hier) of kijk op Facebook waar een event ervoor is aangemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *