Review Drukwerknodig.nl: visitekaartjes

Al een tijdje was ik aan het twijfelen of ik visitekaartjes moest laten maken. Ik bedoel, is het niet een beetje ouderwets, tegenwoordig connect je eigenlijk gelijk op je socials als je aan het netwerken bent, toch? Maar toen ik in een week tijd meerdere malen mijn Instagram naam aan het spellen was en mensen vroegen hoe mijn blog heette, wist ik dat zo’n kaartje toch best wel heel handig zou zijn. Want Fab and Fit on a Budget klinkt voor mij heel logisch, maar ik merk dat dit toch niet altijd even goed overkomt.

Bij Drukwerknodig.nl kun je van alles laten bedrukken. Zowel particuliere als zakelijke producten, van foto’s op verschillende materialen tot bierviltjes, maar ook Chocolony wikkels en ja, dus ook visitekaartjes. En het leuke is dat dit niet per se een standaard rechthoekig kaartje hoeft te zijn. Dus koos ik voor een zeshoek. En omdat ik zelf inmiddels een flinke verzameling visitekaartjes heb liggen, waarvan ik echt niet meer van elk kaartje weet welk gezicht er bij hoort, besloot ik zelf voor een foto op een van de kanten. (dus nee, niet ijdelheid, nouja, misschien een beetje maar de coverfoto van mijn boek is dan ook echt leuk en straalt uit waar Fab and Fit on a Budget voor staat ;)!)

Het maken van de visitekaartjes gaat eigenlijk heel makkelijk. Op de site ga je naar Huisstijl en je kiest dan visitekaartjes en daar kun je stap voor stap je kaartjes samenstellen. Je kiest eerst de vorm en vervolgens kun je het papier kiezen. Hierbij staat heel goed omschreven welke kenmerken de papiersoorten hebben (bijv. gerecycled, glanzend of niet glanzend, beschrijfbaar of niet), wat kiezen hiervan echt heel fijn maakt. Per stap zie je gelijk hoeveel iets gaat kosten, wat deze Budget girl heel prettig vindt. En ze leggen ook goed uit hoe je de kaartjes kunt ontwerpen, bijvoorbeeld in hun Online Editor. Mocht je toch hulp nodig hebben, dan kun je gelijk met een medewerker chatten. Omdat ik natuurlijk net weer iets anders wou en zelf niet zo heel technisch ben, was deze optie echt heel handig.

En wow, nog geen twee dagen later lag er een pakketje in mijn brievenbus en ben echt zo blij met het resultaat, ze zijn zo fabulous! Dank je wel, Drukwerknodig.nl, voor de goede service!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *