Review Juice Junkies: a smoothie a day…

Het nieuwe jaar is begonnen en iedereen zit weer vol met chocolade, kerstkoekjes, oliebollen en appelflappen. Nu moet ik eerlijk bekennen na twee weken heerlijk genoten te hebben van al het december lekkers, mijn lijf nu echt wel een beetje klaar met al die suiker en vettigheid is. Dus een van m’n “goede voornemens” of doelen voor het nieuwe jaar en in ieder geval voor januari is wat cleaner eten en ja, ook als ik druk ben en vroeg weg moet voor het werk.

Daarom ben ik zo blij dat ik voor dat soort gevallen de zakjes van Juice Junkies in m’n vriezer heb liggen. Heerlijk gevulde zakjes die je zo in de blender gooit en waar je alleen nog wat sap/kokoswater/(plantaardige)melk bij hoeft toe te voegen om een heerlijk gezonde smoothie binnen enkele seconde te hebben.

En wat helemaal handig is, je kan zelf de zakjes kiezen of je nu alleen fruit wil of groente & fruit, je kiest gewoon de zakjes die je het lekkerst lijkt (aanrader: Minty Mojito!!!) of laat je verrassen door te gaan voor een box met daarin 12 smoothie zakjes in verschillende smaken. Ook fijn je kan zelf de afleverdatum en tijdsvak kiezen, ze leveren zelfs in het weekend, en ze worden diepgevroren bij je bezorgd. Meer informatie kun je vinden op hun site!

Juice Junkies maakt het in ieder geval wel heel makkelijk én lekker om je goede voornemens vol te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *