10 x <€ 10 foodiecadeautjes 2019

Op mijn blog kun je al een lijstje vinden met de leukste foodiecadeautjes on a budget, maar deze was wel aan een update toe, dus hierbij voor dit jaar de leukste en lekkerste cadeautjes onder een tientje:

Spice up their life
Voor diegene die wel wat pit in hun leven kunnen gebruiken, koop je de heerlijke kruidenmixen van Green Gypsy Spice. Deze spicemixen zijn niet alleen lekker maar ook nog eens heel leuk verpakt, met grappige kleine details op de verpakking. Mijn favoriet: knoflooksletten, ik gooi het echt overal op! Misschien niet zo’n slimme zet om aan je schoonmoeder te geven, maar die kun je vast blij maken met een van de vele andere smaken. Per potje circa €5,85.

Vuile was
En als we dan toch al bezig zijn met ondeugende teksten, het servies van Dirty Dish is een aanrader voor diegene in je familie of vriendengroep die altijd dubbelzinnige grapjes maakt. Vanaf circa €4,-

Chocolate is always a good idea
Die single vriendin die deze kerst niet bij de schoonfamilie op bezoek hoeft en daardoor dus heerlijk op de bank kan ploffen met een kerstfilm, een dekentje en thee, die stuur je natuurlijk chocolade die ze met niemand hoeft te delen. Handsoff my chocolate heeft sinds kort ook superleuke verpakkingen die je zelf kunt ontwerpen in hun webshop. Vanaf €5,44. Oh..en nog leuker, ik mag een pakketje weg geven aan 1 van mijn volgers. Dus kijk snel naar de post op mijn Instagram hoe je hier kans op maakt.

Don’t make war, drink Tea
Altijd ruzie met de kerst, zorg er dan voor dat deze heerlijke en te leuke thee onder de boom ligt. Wie kan er nog boos zijn, met een hartje in hun kopje? Ook leuk om op te sturen! Vanaf €6,95 bij Love+T

En voor diegene die de boodschap dan nog niet heeft begrepen, die geef je zo’n leuk plankje van Green Gypsy Spice (vanaf €5,- met verschillende teksten of eigen tekst €8,-)

Sweets for my sweets
Elk kerstdessert wordt beter met een karamel, ja zelfs als je een kaasplankje serveert, want hij doet het ook goed op de brie. Het recept vindt je op de site van CaramelZ, waar je ook de beste karamel van Nederland kan kopen. Vanaf €4,50.

Nuts for nuts
We hebben allemaal wel die oom die een beetje nutty is…die maak je vast blij met een heerlijke notenmix van de Nuthouse. Vanaf €3,95. En als je dan toch aan het bestellen bent, de Rocky Road brokken zijn echt te lekker om niet in je boodschappenmandje te gooien.

Powerfoodies
De gezonde foodies maak je vast blij met de heerlijke producten van Rens Kroes. Zij heeft sinds dit jaar een webshop waar ze haar favoriete producten verkoopt, zoals o.a. zeezout, meel en gemengde notenpasta. Vanaf €2,95. Iets over budget, maar zo fijn, de mooie goudkleurige rvs rietjes, die natuurlijk ook nog heel milieuvriendelijk zijn.

Instaperfect
Voor de foodie instagrammer in je familie of vriendengroep, kun je los in de kringloopwinkel. Hier vindt je namelijk de leukste bordjes, bekers, vorkjes of lepeltjes, die men kan gebruiken om hun mooie gerechtjes leuk mee te stylen. En natuurlijk…superbudget. Dus veel cadeautjes voor weinig.

Homemade with love
En mocht je nu echt een heel klein budget hebben, dan kun je altijd nog zelf cadeautjes maken. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om iets te krijgen waar iemand echt moeite voor heeft gedaan. Op mijn blog vindt je de leukste Do It Yourself cadeaus.

Cadeautje voor jezelf 😉
Niet onder de 10 euro, maar wel het perfecte cadeau om in 2020 te besparen, mijn boek Fab and Fit on a Budget, zodat je volgend jaar kerst een groter budget hebt, en wellicht gewoon lekker de zon op kan zoeken, in plaats van te stressen over wat je moet kopen voor al je lieve vrienden en familie. Want die verras je dan na je vakantie met een leuk souvenir, die je lekker budget koopt op je vakantie-adresje of tax free op het vliegveld. Boek €20,19, te krijgen op mijn webshop, Bol.com, Primera (Steenstraat Arnhem).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *